Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΝΕΑ

Ο Γεώργιος N. Γιαννακάκης Keynote Speaker στο Πρώτο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

03-03-2020 09:53

Το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης με τίτλο Me and AI Human Concerns, Artificial Minds (www.meandai.gr) θα έχει την τιμή να υποδεχτεί ως προσκεκλημένο ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μάλτας (UM) Γεώργιο Ν. Γιαννακάκη.

Ο καθηγητής Γεώργιος Ν. Γιαννακάκης είναι παράλληλα διευθυντής του Ινστιτούτου Ψηφιακών Παιχνιδιών του Πανεπιστημίου Μάλτας και συνιδρυτής της modl.ai. Θεωρείται σήμερα ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς στην έρευνα που συνδυάζει Τεχνητή Νοημοσύνη και Ψηφιακό Gaming. Το ερευνητικό του έργο εστιάζεται στην υπολογιστική δημιουργικότητα, στη συναισθηματική υπολογιστική και στη τεχνολογία παιχνιδιών, καθώς και στη μοντελοποίηση της εμπειρίας του χρήστη και στη διαδικαστική δημιουργία περιεχομένου με στόχο τα εξατομικευμένα συστήματα ψυχαγωγίας, μάθησης, εκπαίδευσης και υγείας.   

Έχει περισσότερες από 260 επιστημονικές δημοσιεύσεις (Google Scholar Profile Page) και πολλές διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις για το ερευνητικό του έργο. Στο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνεται το εγχειρίδιο Artificial Intelligence and Games. Παράλληλα είναι συνδιοργανωτής του θερινού σχολείου Artificial Intelligence and Games.

Το Συνέδριο Me and AI 2020 (www.meandai.gr) θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στην αίθουσα Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι (Πειραιώς 100).

Για πληροφορίες σχετικά με ακαδημαϊκά θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Δρ. Άλκη Γούναρη στο alkisg@philosophy.uoa.gr
Για πληροφορίες σχετικά με ζητήματα δημοσιότητας και χορηγιών μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κύριο Γιώργο Σακελλόπουλο, DIRECTION στο gsak@direction.gr



Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση: 03-03-2020 09:55 - Μέγεθος: 340.91 KB
Ο Γεώργιος N. Γιαννακάκης Keynote Speaker στο Πρώτο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Me And AI Applied philosophy research lab Hellenic Republic
Το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή.
facebook twitter instagram youtube linkedin

NEWSLETTER



mapΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 11854

emailΓενικό Ταχυδρομείο: info@meandai.gr
phoneΓραμμή Υποστήριξης Συνεδρίου: Μαρία Κατάρτη
mobΕπικοινωνία για Ακαδημαϊκά Θέματα: Δρ. Άλκης Γούναρης