Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
ME & AI 2022
THE STUDENTS' SESSIONS | 12-13/05/2022
Διαβάστε περισσότερα
ME & AI 2022
Οκτώβριος 2022 (Ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα)
Διαβάστε περισσότερα
slider

Νέα

"Εμπιστεύεσαι αυτό το Computer;" Το βραβευμένο Ντοκιμαντέρ του Chris Paine σε πανελλήνια πρεμιέρα στο πλαίσιο του συνεδρίου Me and AI

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 και ώρα 7:00μμ στo πλαίσιo του συνεδρίου Me and AI: Human Concerns Artificial Minds θα προβληθεί για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ του Chris Paine με τίτλο “Do you trust this computer?” και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους. 

Το πρώτο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Σας ενημερώνουμε ότι η κεντρική εκδήλωση του Συνεδρίου Me and AI: Human Concerns, Artificial Minds, που οργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας με την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης, θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (Πειραιώς 100) στις 30 και 31 Μαρτίου 2020.

Παράλληλες εκδηλώσεις του συνεδρίου Me and AI στο Athens Science Festival 2020

Ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του 1 ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου Me and AI: Human Concerns Artificial Minds έχουν προγραμματιστεί 5 παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες και θα ανακοινωθούν λεπτομερώς μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Me And AI Applied philosophy research lab Hellenic Republic
Το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή.
facebook twitter instagram youtube linkedin

NEWSLETTERmapΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 11854

emailΓενικό Ταχυδρομείο: info@meandai.gr
phoneΓραμμή Υποστήριξης Συνεδρίου: Μαρία Κατάρτη
mobΕπικοινωνία για Ακαδημαϊκά Θέματα: Δρ. Άλκης Γούναρης