Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΝΕΑ

Αναβολή - Νέα Ημερομηνία Διεξαγωγής του Συνεδρίου Me and AI 2020

09-03-2020 17:05

Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης και η DIRECTION BUSINESS NETWORK, ανακοινώνουν την αναβολή των εργασιών του Συνεδρίου και τη μετάθεση της ημερομηνίας τον Οκτώβριο.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης και ευθυγραμμιζόμενοι πλήρως προς τις κατευθυντήριες οδηγίες και τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας την Κυριακή 8/3, η αναβολή ήταν επιβεβλημένη.

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.meandai.gr), θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλες τις αποφάσεις και δράσεις μας, καθώς και για το ανανεωμένο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές, τους συνέδρους, τους συνεργάτες και τους χορηγούς μας για τη στήριξη και κατανόησή τους.

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου



Αναβολή - Νέα Ημερομηνία Διεξαγωγής του Συνεδρίου Me and AI 2020

Me And AI Applied philosophy research lab Hellenic Republic
Το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή.
facebook twitter instagram youtube linkedin

NEWSLETTER



mapΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 11854

emailΓενικό Ταχυδρομείο: info@meandai.gr
phoneΓραμμή Υποστήριξης Συνεδρίου: Μαρία Κατάρτη
mobΕπικοινωνία για Ακαδημαϊκά Θέματα: Δρ. Άλκης Γούναρης