Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΧΩΡΟΣ

ΧΩΡΟΣ

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο, που έχει μεταμορφωθεί στον πιο ζωντανό πολυχώρο πολιτισμού στην καρδιά της πόλης. 
Το κεντρικό αμφιθέατρο (Δ2) χωρητικότητας 300 θέσεων που θα φιλοξενήσει τις κύριες εκδηλώσεις του συνεδρίου Me and AI, βρίσκεται στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίρια του συγκροτήματος λόγω της πέτρινης βάσης και του περίτεχνου εξωτερικού σκελετού του.  Η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου ολοκληρώθηκε το 2020 και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους της πρωτεύουσας.

Το workshop του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Innovathens, επίσης εντός της Τεχνόπολης.

Η είσοδος του συνεδρίου θα γίνεται από την κεντρική είσοδο που βρίσκεται Πειραιώς 100, 11854 Γκάζι  και η πρόσβαση είναι ελεύθερη. 

Πρόσβαση: Μετρό Κεραμικός (Γραμμή 3). Εναλλακτικά, μέσω της στάσης «Φωταέριο»  στην οδό Πειραιώς, με τις λεωφορειακές γραμμές 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18 και το τρόλεϊ 21.

Parking: Η Τεχνόπολις δεν διαθέτει parking, ωστόσο οικονομικοί υπαίθριοι χώροι parking (5-6 ευρώ/ημέρα) βρίσκονται επί των οδών Ευάνδης και Πειραιώς καθώς και επί της οδού Βουτάδων.

Εστίαση - νυχτερινή ζωή:  Το Γκάζι συνιστά μια από τις πιο ζωντανές περιοχές της Αθήνας με πλήθος επιλογών ψυχαγωγίας, εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης. Μπαράκια, θέατρα, καφέ, ταράτσες για ποτό με θέα την Ακρόπολη, εστιατόρια και ταβέρνες σε πολλές επιλογές και σε μεγάλος εύρος τιμών βρίσκονται σε ακτίνα 100 μέτρων από τον χώρο του συνεδρίου.

Διαμονή: Περισσότερα από 150 καταλύματα σε μεγάλο εύρος τιμών βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τον χώρο του συνεδρίου. Εναλλακτικά, λόγω του μετρό η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη και οικονομική από οποιοδήποτε άλλο σημείο της Αθήνας επιλέξει να μείνει κάποιος.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 
213 0109300, 213 0109324
press@athens-technopolis.gr , www.technopolis-athens.com

Me And AI Applied philosophy research lab Hellenic Republic
Το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή.
facebook twitter instagram youtube linkedin

NEWSLETTERmapΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 11854

emailΓενικό Ταχυδρομείο: info@meandai.gr
phoneΓραμμή Υποστήριξης Συνεδρίου: Μαρία Κατάρτη
mobΕπικοινωνία για Ακαδημαϊκά Θέματα: Δρ. Άλκης Γούναρης