Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΝΕΑ

Η ΕΡΤ Χορηγός Επικοινωνίας του Πρώτου Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου Τεχνητής Νοημοσύνης

24-02-2020 14:07

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου Me and AI: Human Concerns Artificial Minds ανακοινώνει ότι Χορηγός Επικοινωνίας του Συνεδρίου αναλαμβάνει η ΕΡΤ και το Πρώτο Πρόγραμμα. 

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή. Το Συνέδριο απευθύνεται όχι μόνο σε όλο το φάσμα της ακαδημαϊκής κοινότητας που σχετίζεται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο με την Τεχνητή Νοημοσύνη αλλά και στο ευρύτερο, μη ειδικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στον χώρο της ΤΝ. Η ΕΡΤ θα αποτελέσει τον ικανότερο πομπό για τη διάδοση των πορισμάτων του Συνεδρίου στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στην αίθουσα Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι (Πειραιώς 100).

Για πληροφορίες σχετικά με ακαδημαϊκά θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Δρ. Άλκη Γούναρη στο alkisg@philosophy.uoa.gr

Για πληροφορίες σχετικά με ζητήματα δημοσιότητας και χορηγιών μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κύριο Γιώργο Σακελλόπουλο, DIRECTION στο gsak@direction.grΓλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση: 24-02-2020 14:10 - Μέγεθος: 318.62 KB
Η ΕΡΤ Χορηγός Επικοινωνίας του Πρώτου Διεθνούς Διεπιστημονικού Συνεδρίου Τεχνητής Νοημοσύνης

Me And AI Applied philosophy research lab Hellenic Republic
Το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή.
facebook twitter instagram youtube linkedin

NEWSLETTERmapΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 11854

emailΓενικό Ταχυδρομείο: info@meandai.gr
phoneΓραμμή Υποστήριξης Συνεδρίου: Μαρία Κατάρτη
mobΕπικοινωνία για Ακαδημαϊκά Θέματα: Δρ. Άλκης Γούναρης