Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

GAMING: Είσαι έτοιμος για παιχνίδι; Ενισχυμένη Εκπαίδευση μέσω Ψηφιακών Παιχνιδιών και Τεχνητής Νοημοσύνης

24-01-2020 15:46

Την τρίτη μέρα του Συνεδρίου «Me and ΑΙ», εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια σειρά ψηφιακών παιχνιδιών βασισμένα σε προηγμένο σύστημα ΤΝ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχολική ή κατ’ οίκον εκπαιδευτική διαδικασία. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια που καλλιεργούν την δημιουργικότητά τους, να μάθουν τις βασικές αρχές της Τεχνητής Νοημοσύνης, να βρουν και να οπτικοποιήσουν πληροφορίες μέσω της Wikipedia αλλά και να κατανοήσουν φιλοσοφικές έννοιες (αυτά μεταξύ πολλών ακόμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν).

Το εργαστήριο θα διαρκέσει από τις 10:00π.μ μέχρι τις 02:00μ.μ.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Ινστιτούτο Ψηφιακών Παιχνιδιών του Πανεπιστημίου της Μάλτας σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και τα Εκπαιδευτήρια Κοραής –Παλλάδιο και θα συμπεριλαμβάνεται παράλληλα στο πρόγραμμα του ASF2020.


GAMING: Είσαι έτοιμος για παιχνίδι; Ενισχυμένη Εκπαίδευση μέσω Ψηφιακών Παιχνιδιών και Τεχνητής Νοημοσύνης

Me And AI Applied philosophy research lab Hellenic Republic
Το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη διοργανώνεται από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει πτυχές που σχετίζονται με τις ηθικές, νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις της χρήσης των καινοτόμων τεχνολογιών νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή.
facebook twitter instagram youtube linkedin

NEWSLETTERmapΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, 11854

emailΓενικό Ταχυδρομείο: info@meandai.gr
phoneΓραμμή Υποστήριξης Συνεδρίου: Μαρία Κατάρτη
mobΕπικοινωνία για Ακαδημαϊκά Θέματα: Δρ. Άλκης Γούναρης